Όροι χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις καθώς και τυχόν κανόνες που δημοσιεύονται στους Ιστότοπους μας (συλλογικά οι «Όροι και Προϋποθέσεις») ισχύουν για τα αγαθά προς πώληση από την Piccolini και διέπουν την πρόσβαση και τη χρήση των προϊόντων της Piccolini («εμείς», «εμάς», «μας " και τον ιστότοπο "Εταιρεία") (οι "Ιστότοπός μας" ή "Ιστότοποι"). Οι όροι «πελάτης», «χρήστης», «εσείς» και «δικοί σας» αναφέρονται σε τρέχοντες ή δυνητικούς πελάτες της Piccolini καθώς και σε τρέχοντες ή δυνητικούς χρήστες του Ιστότοπού μας.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις πριν κάνετε οποιεσδήποτε παραγγελίες στο www.piccolini.com.cy. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας ή/και κάνοντας μια παραγγελία αποδέχεστε πλήρως τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις ή οποιοδήποτε μέρος αυτών, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας ή να κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία.

Ενδέχεται να τροποποιούμε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις από καιρό σε καιρό. Οποιεσδήποτε αλλαγές πραγματοποιηθούν μετά την υποβολή μιας παραγγελίας δεν θα επηρεάσουν αυτήν την παραγγελία, εκτός εάν απαιτείται να κάνουμε την αλλαγή από την ισχύουσα νομοθεσία. Σας συνιστούμε να διατηρείτε ένα αντίγραφο των Όρων και Προϋποθέσεων για μελλοντική αναφορά και να τους ελέγχετε συχνά για τυχόν τροποποιήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος μόνο σε ιδιώτες και μόνο για προσωπική σας μη εμπορική χρήση.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας, εγγυάστε και μας δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τα συμβόλαια είναι μεταξύ του πελάτη και εμάς. Τα στοιχεία μας είναι τα εξής:

Piccolini Limited

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκη, Κέντρο Νικολάου Πεντάδρομου, 10ος Όροφος, Διαμέρισμα 1002, 3025, Λεμεσός, Κύπρος

Τηλέφωνο: 99144485

Επαφή: info@piccolini.com.cy

ΑΦΜ: 10411477Μ

Όροι και προϋποθέσεις εγγραφής και λογαριασμών

Για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες που διατίθενται σε εσάς σε αυτόν τον Ιστότοπο και για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό.

Όταν εγγράφεστε για έναν λογαριασμό, απαιτείται να παρέχετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία ως εξής: [όνομα, επώνυμο, διεύθυνση αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση email]. Αυτές οι πληροφορίες παραμένουν αυστηρά εμπιστευτικές. Υπό την προϋπόθεση ότι έχει εξουσιοδοτηθεί σχετικά από εγγεγραμμένο χρήστη της Ιστοσελίδας, η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις παραπάνω προσωπικές πληροφορίες για σκοπούς κυκλοφορίας ενημερωτικού υλικού για νέα προϊόντα ή προσφορές σε εγγεγραμμένους χρήστες της Ιστοσελίδας. Ένας εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να ακυρώσει την εγγραφή του στη λίστα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εταιρείας για τη διακίνηση ενημερωτικού υλικού για νέα προϊόντα ή προσφορές ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας ένα email στο info@piccolini.com.cy με θέμα: «UNSUBSCRIBE».

Δηλώνετε και εγγυάστε ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή, ακριβή, τρέχοντα και πλήρη από κάθε άποψη. Σε περίπτωση που αλλάξει κάποιο από τα στοιχεία εγγραφής σας, ενημερώστε μας αμέσως στην ακόλουθη διεύθυνση email info@piccolini.com.cy . Ενδέχεται επίσης να αλλάζουμε τις απαιτήσεις εγγραφής από καιρό σε καιρό.

Διαδικασία Πωλήσεων και Αγορών

Θα πουλάμε και θα αγοράζετε προϊόντα από τον Ιστότοπό μας σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Πριν την υποβολή της παραγγελίας, θα λάβετε ειδοποίηση για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μέσω ειδικού συνδέσμου και μετά από αυτό θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ενεργοποιώντας τη σχετική ένδειξη «Έχω διαβάσει και κατανοήσει τους Όρους και Προϋποθέσεις». Με αυτή την ένδειξη, ο πελάτης δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι έχει ενημερωθεί για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις με σαφή και κατανοητό τρόπο πριν από την υποβολή της παραγγελίας αγοράς αγαθών.
Για να κάνετε μια παραγγελία, πρέπει να προσθέσετε προϊόντα στην τσάντα αγορών σας, να εισαγάγετε τη διεύθυνση χρέωσης/αποστολής, να επιλέξετε την επιλογή παράδοσης και να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή και διαθεσιμότητα και τα είδη στην τσάντα αγορών σας δεν είναι δεσμευμένα και ενδέχεται να αγοραστούν από άλλους πελάτες.

Οι προσφορές των προϊόντων μας δεν είναι δεσμευτικές. Κάνοντας μια παραγγελία στον Ιστότοπό μας όπως απαιτεί η περίληψη της παραγγελίας, ο πελάτης μας υποβάλλει μια δεσμευτική και αμετάκλητη προσφορά για την αγορά του προϊόντος(ων) που ορίζεται στην παραγγελία. Πριν προχωρήσετε στην αγορά, ελέγξτε τα στοιχεία της παραγγελίας και διορθώστε τυχόν πιθανά σφάλματα.

Επιβεβαιώνουμε την παραλαβή της παραγγελίας σας στέλνοντάς σας email (επιβεβαίωση παραγγελίας).

Εάν δεν ακυρώσετε την παραγγελία σας, η αποδοχή της παραγγελίας σας και η ολοκλήρωση της σύμβασης μεταξύ εσάς και του Piccolini θα ολοκληρωθούν όταν σας στείλουμε email για να επιβεβαιώσουμε ότι τα αγαθά έχουν αποσταλεί. Τα αγγλικά είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται για την οριστικοποίηση της σύμβασης. Ούτε ο τρίτος επεξεργαστής πληρωμών μας ούτε ο υποδεικνυόμενος ταχυμεταφορέας μας έχουν την εξουσία να αποδεχτούν μια παραγγελία εκ μέρους της Piccolini.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχθούμε την παραγγελία σας σε περίπτωση, για παράδειγμα, που δεν μπορούμε να λάβουμε εξουσιοδότηση πληρωμής, ότι ισχύουν περιορισμοί αποστολής για ένα συγκεκριμένο είδος, ότι το προϊόν που παραγγείλατε είναι εκτός αποθέματος ή δεν ικανοποιεί τον ποιοτικό μας έλεγχο πρότυπα και αποσύρεται ή δεν πληροίτε κανένα κριτήριο καταλληλότητας πελατών που ορίζεται στους Όρους και Προϋποθέσεις.

Μπορούμε επίσης να αρνηθούμε να επεξεργαστούμε και επομένως να δεχτούμε μια συναλλαγή για οποιονδήποτε λόγο ή να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή όταν η συναλλαγή ή η υπηρεσία δεν συμμορφώνεται με την επιχειρηματική μας πολιτική ή σε περίπτωση που υπάρχουν αναφορές ή υποψίες για δόλια ή παράνομη δραστηριότητα . Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για την άρνηση διεκπεραίωσης μιας συναλλαγής ή την εκκαθάριση ή την αναστολή οποιασδήποτε συναλλαγής μετά την έναρξη της επεξεργασίας.

Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι έναντι εσάς ή οποιουδήποτε τρίτου λόγω της απόσυρσής μας οποιουδήποτε εμπορεύματος από τον Ιστότοπο, είτε αυτό το εμπόρευμα έχει πωληθεί είτε όχι, αφαιρώντας, ελέγχει ή επεξεργάζεται οποιοδήποτε υλικό ή περιεχόμενο στο Ιστοσελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχόμαστε παραγγελίες που λαμβάνονται από χρήστες που ενεργούν για εμπορικούς και επαγγελματικούς σκοπούς.
Ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι λεπτομέρειες στον ιστότοπό μας είναι ακριβείς, ενδέχεται κατά καιρούς να ανακαλύψουμε ένα σφάλμα στην τιμολόγηση των προϊόντων. Εάν ανακαλύψουμε ένα σφάλμα ευρεσιτεχνίας στην τιμολόγηση ενός προϊόντος στην παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε ή να εκπληρώσουμε μια παραγγελία για ένα προϊόν που διαφημίστηκε σε εσφαλμένη τιμή, υπό την προϋπόθεση ότι το σφάλμα ήταν αναγνωρίσιμο, και διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μια τέτοια παραγγελία που έχει γίνει αποδεκτή ή είναι υπό μεταφορά. Εάν παραγγείλετε ένα προϊόν με ευρεσιτεχνία με εσφαλμένη τιμή για οποιονδήποτε λόγο, θα σας στείλουμε email ή τηλεφωνήματα για να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε αποδεχτεί την παραγγελία σας ή/και ότι το σχετικό τμήμα της παραγγελίας σας έχει ακυρωθεί. Εάν έχετε ήδη πληρώσει για τα αγαθά, θα επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό μόλις μπορέσουμε. Σε περίπτωση που τα προϊόντα ανακληθούν κατά τη μεταφορά, θα επεξεργαστούμε την επιστροφή των χρημάτων σας μόλις μας επιστραφούν τα προϊόντα.

Η Piccolini θα αποθηκεύσει αρχείο των συναλλαγών σας για τουλάχιστον ένα (1) έτος.

Τιμές

Οι τιμές μας είναι όπως αναγράφονται στις προσφορές/περιγραφή των προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ενδέχεται να ισχύουν άλλες χρεώσεις για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Όλες οι τιμές και οι προσφορές παραμένουν σε ισχύ όπως διαφημίζονται κατά καιρούς. Η τιμή ενός προϊόντος που εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα τη στιγμή που γίνεται αποδεκτή η παραγγελία θα τηρηθεί, εκτός από περιπτώσεις λάθους ευρεσιτεχνίας.

Από καιρού εις καιρόν, οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, τη μείωση των τιμών ή άλλους εμπορικούς παράγοντες. Η τιμή που ισχύει για την παραγγελία σας θα είναι η τρέχουσα τιμή τη στιγμή που γίνεται αποδεκτή η παραγγελία σας.

Εάν είστε πελάτης του οποίου η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι εκφρασμένη σε ευρώ, η τελική τιμή θα υπολογιστεί σύμφωνα με την ισχύουσα συναλλαγματική ισοτιμία την ημέρα που ο εκδότης της πιστωτικής σας κάρτας διεκπεραιώνει τη συναλλαγή.

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS. Η κάρτα πληρωμής σας θα χρεωθεί αμέσως μόλις αγοράσετε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε είδος προβλήματος κατά την προσπάθεια διεκπεραίωσης της πληρωμής σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας συμβουλεύσουμε για το πώς να προχωρήσετε προκειμένου να επιλύσετε το πρόβλημα.

Όροι παράδοσης και αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από courier της επιλογής μας στη διεύθυνση αποστολής που έχει δώσει ο πελάτης.
Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μας έχετε δώσει τη σωστή και πλήρη διεύθυνση στην οποία θα παραδοθεί η παραγγελία. Σε περίπτωση παροχής ψευδούς ή ελαττωματικής διεύθυνσης θα χρεωθούν επιπλέον έξοδα για νέα παράδοση στη σωστή διεύθυνση. Δεν μπορούμε να στείλουμε/παραδώσουμε αγαθά σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Ακύρωση της παραγγελίας σας.

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία κάνετε σε εμάς online εντός 14 ημερών χωρίς κανένα λόγο. Η περίοδος ακύρωσης θα λήξει μετά από 14 ημέρες από την ημέρα κατά την οποία εσείς ή ένα τρίτο μέρος που ονομάζετε, λάβατε το τελευταίο από τα προϊόντα που αγοράσατε από εσάς.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ή να καταστραφούν. Πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων όλων των συσκευασιών και των ετικετών όπως παραδόθηκαν αρχικά σε εσάς. Επιστροφές που είναι κατεστραμμένες ή λερωμένες δεν θα γίνονται δεκτές.
Για να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας στέλνοντας μια σαφή δήλωση και αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας/συναλλαγής της αγοράς σας μέσω e-mail στη διεύθυνση email μας info@piccolini.com.cy

Αφού ασκήσετε το δικαίωμά σας να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να στείλετε τα προϊόντα πίσω στην Piccolini εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που ειδοποιήσατε την Piccolini για την απόφασή σας να ακυρώσετε.

Θα σας εκδώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής που καταβάλατε. Μπορούμε να κάνουμε έκπτωση από την αποζημίωση για απώλεια αξίας οποιωνδήποτε αγαθών που παρασχέθηκαν, εάν η απώλεια είναι αποτέλεσμα χειρισμού από εσάς, εκτός από αυτό που είναι απαραίτητο για τον καθορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

Θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των εμπορευμάτων σε εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι να αποπληρώσουμε πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν από την επιλογή μεθόδου παράδοσης διαφορετική από την πιο ευνοϊκή τυπική μέθοδο παράδοσης που προσφέρουμε.
Ενδέχεται να παρακρατήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρι να λάβουμε πίσω από εσάς όλα τα αγαθά που παρέχονται ή μέχρι να μας παράσχετε αποδεικτικά στοιχεία ότι τα αγαθά έχουν αποσταλεί πίσω σε εμάς (όποιο συμβεί πρώτο).

Εάν δεν παρασχέθηκαν αγαθά, θα σας αποζημιώσουμε εντός 14 ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την ακύρωσή σας.

Θα κάνουμε αποζημίωση χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει ρητά διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιβαρυνθείτε με καμία χρέωση ως αποτέλεσμα της αποζημίωσης.

Μπορείτε να επιστρέψετε τις ακυρωμένες παραγγελίες στο

Piccolini Limited

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκη, Κέντρο Νικολάου Πεντάδρομου, 10ος Όροφος, Διαμέρισμα 1002, 3025, Λεμεσός, Κύπρος
Τηλέφωνο: 99144485

Επαφή: info@piccolini.com.cy

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση email μας info@piccolini.com.cy για όλα τα θέματα που αφορούν ακυρώσεις και επιστροφές.

Εγγύηση για ελαττωματικά προϊόντα και συνθήκες

Ισχύει η νόμιμη εγγύηση για προϊόντα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους της πώλησης.

Εάν ο κατασκευαστής ενός προϊόντος παρέχει επιπλέον κάποια εμπορική εγγύηση, τότε αυτό είναι επιπλέον και δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας βάσει της παραπάνω νόμιμης εγγύησης.

Χρωματιστά

Το χρώμα των προϊόντων ενδέχεται να αποκλίνει από αυτό που παρουσιάζεται στον Ιστότοπό μας, ανάλογα με τη ρύθμιση της οθόνης και της κάρτας γραφικών σας.

Ανώτερη βία

Δεν φέρουμε ευθύνη για αδυναμία εκπλήρωσης οποιασδήποτε από τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, όπου αυτή η αποτυχία οφείλεται σε γεγονότα πέρα ​​από τον εύλογο έλεγχο μας.

Αποζημίωση

Κατόπιν αιτήματός μας, συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε πλήρως, να μας υπερασπιστείτε και να μας κρατήσετε ακίνδυνους αμέσως κατόπιν αιτήματος, τα στελέχη, τους διευθυντές, τους αντιπροσώπους, τις θυγατρικές, τους δικαιοπάροχους και τους προμηθευτές της, από και έναντι όλων των υποχρεώσεων, αξιώσεων, εξόδων, ζημιών και ζημιών, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων, που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων από εσάς, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης από άλλα άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον Ιστότοπο χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο που προκαλείται από την ενέργεια ή την αδράνειά σας.

Τρίτο μέρος

Ενδέχεται να συμπεριλάβουμε υπερσυνδέσμους σε αυτόν τον Ιστότοπο προς άλλους ιστότοπους ή πόρους που διαχειρίζονται μέρη εκτός του Piccolini, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστών. Η Piccolini δεν έχει ελέγξει όλους τους ιστότοπους που συνδέονται με τον ιστότοπό της και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια οποιωνδήποτε σελίδων εκτός τοποθεσίας, ούτε είμαστε υπεύθυνοι για τη διαθεσιμότητα τέτοιων εξωτερικών ιστότοπων ή πόρων και δεν εγκρίνουμε και δεν φέρουμε ευθύνη ή ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο τέτοιων ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένης (χωρίς περιορισμό) οποιασδήποτε διαφήμισης, προϊόντων ή άλλου υλικού ή υπηρεσιών σε ή διατίθεται από αυτούς τους ιστότοπους ή πόρους, ούτε για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή προσβολή που προκαλείται ή φέρεται να προκαλείται από, ή σε σχέση με, τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που διατίθενται σε τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους ή πόρους στον βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Η σχέση μας

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν υφίσταται σχέση κοινοπραξίας, συνεργασίας, απασχόλησης ή αντιπροσωπείας μεταξύ εσάς και της Piccolini ως αποτέλεσμα των Όρων και Προϋποθέσεων ή της χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας. Συμφωνείτε ότι δεν μπορείτε και δεν θα επιμείνετε ως εκπρόσωπος, αντιπρόσωπος ή υπάλληλος της Piccolini και δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε εκπροσώπηση, πράξη ή παράλειψη εκ μέρους σας.

Δεν υπάρχει παραίτηση

Εάν παραβιάσετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και δεν προβούμε σε καμία ενέργεια εναντίον σας, θα εξακολουθήσουμε να δικαιούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα μας σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβιάζετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

Ισχύον δίκαιο και επίλυση διαφορών

Με την επιφύλαξη της εφαρμογής των υποχρεωτικών διατάξεων για την προστασία των καταναλωτών, οι Όροι και οι Προϋποθέσεις διέπονται από το κυπριακό δίκαιο.

Σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του Piccolini και εσάς που προκύπτει από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, εσείς και εμείς συμφωνούμε ότι τα δικαστήρια της Κύπρου θα έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία.

Πληροφορίες για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών

Σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ αριθ. οι συμβάσεις ή οι ηλεκτρονικές συμβάσεις υπηρεσιών μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εξωδικαστική επίλυση διαφορών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/consumers/odr
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση e-mail info@piccolini.com.cy

Καλάθι αγορών
Μεταβείτε στην κορυφή