Επιστροφές και πολιτική επιστροφής χρημάτων

Επιστροφές και πολιτική επιστροφής χρημάτων

Σας ευχαριστούμε για τις αγορές σας με τον Piccolini. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε προθεσμία 14 ημερών για να το κάνετε. Παραγγελίες των τελευταίων 14 ημερών δεν θα γίνονται δεκτές.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ή να καταστραφούν. Πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων όλων των συσκευασιών και των ετικετών όπως σας παραδόθηκαν αρχικά. Επιστροφές που είναι κατεστραμμένες ή λερωμένες δεν θα γίνονται δεκτές.
Θα πρέπει να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των εμπορευμάτων σε εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι να αποπληρώσουμε πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν από την επιλογή μεθόδου παράδοσης διαφορετική από την πιο ευνοϊκή τυπική μέθοδο παράδοσης που προσφέρουμε.

Διαδικασία επιστροφών

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας πρέπει να μας στείλετε email στο info@piccolini.com.cy αναφέροντας την απόφασή σας, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας/συναλλαγής της αγοράς σας (από το τιμολόγιο της παραγγελίας που λάβατε) και αναφέροντας τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.
Θα λάβετε ένα email με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής των προϊόντων σε εμάς αφού εξετάσουμε και εγκρίνουμε το αίτημά σας. Σημειώστε ότι θα είστε υπεύθυνοι για τις χρεώσεις ταχυμεταφορών για την επιστροφή τυχόν προϊόντων.

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

Θα σας εκδώσουμε επιστροφή χρημάτων του πλήρους ποσού που καταβλήθηκε για κάθε αντικείμενο που επιστρέφεται.

Μόλις η επιστρεφόμενη παραγγελία σας παραληφθεί από τον Piccolini, παρακαλείστε να περιμένετε έως και 14 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθεί η επιστροφή χρημάτων σας. Οι επιστροφές χρημάτων θα πιστωθούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, εκτός εάν πρόκειται για δώρο που επιστραφεί (ανατρέξτε στη σχετική παράγραφο παρακάτω).

Χρηματιστήρια

Έχετε την επιλογή να ανταλλάξετε τα προϊόντα σας με ένα εναλλακτικό, ακολουθώντας τη διαδικασία Επιστροφών που περιγράφεται παραπάνω. Μπορούμε είτε να ανταλλάξουμε το προϊόν σας με ένα άλλο της ίδιας ποσότητας είτε να σας παρέχουμε έναν κωδικό κουπονιού ίδιας αξίας που θα χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονικά όταν κάνετε ξανά μια παραγγελία σε εμάς.

Επιστροφή δώρου

Εάν επιστρέφετε ένα αντικείμενο που λάβατε ως δώρο, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία επιστροφών στέλνοντάς μας ένα email στο info@piccolini.com.cy και θα σας συμβουλεύσουμε πώς μπορείτε να επιστρέψετε το δώρο σας. Όταν το δώρο μας επιστραφεί, θα σας στείλουμε μια δωροεπιταγή ίδιας αξίας είτε μέσω email είτε μέσω courier.

Κατεστραμμένα αντικείμενα

Σε περίπτωση που λάβετε κατεστραμμένα αντικείμενα, ενημερώστε μας αμέσως χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Piccolini Limited. Διεύθυνση: Θεσσαλονίκη, Κέντρο Νικολάου Πεντάδρομου, 10ος Όροφος, Διαμέρισμα 1002, 3025, Λεμεσός, Κύπρος

Τηλέφωνο: 99144485

Επαφή: info@piccolini.com.cy

Λεπτομέρειες παράδοσης και αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει με courier της επιλογής μας στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δώσει.
Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τη σωστή και πλήρη διεύθυνση στην οποία θα παραδοθεί η παραγγελία. Σε περίπτωση παροχής ψευδούς ή εσφαλμένης διεύθυνσης – θα χρεωθεί επιπλέον κόστος για μια νέα παράδοση στη σωστή διεύθυνση. Σημείωση: Δεν μπορούμε να στείλουμε ή να παραδώσουμε αγαθά σε ταχυδρομικές θυρίδες ή σε οποιαδήποτε διεύθυνση εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας

Καλάθι αγορών
Μεταβείτε στην κορυφή